Intelligent & Seutig (IS) dreigt met aanslag op Charlie Hebdo

Posted on 14 januari 2016 door

23


De anonieme vrouwenbeweging Intelligent & Seutig (IS) bedreigt de redactie van Charlie Hebdo met de dood na de publicatie van een controversiële cartoon.

In de laatste uitgave van Charlie Hebdo staat een controversiele cartoon waarin de verdronken vluchtelingenpeuter Aylan als een billenknijper in Duitsland staat afgebeeld. Zo zou hij geworden zijn, moest hij de tocht met mensensmokkelaars overleefd hebben, aldus de cartoonisten. Ze verwijzen daarmee naar de recente aanrandingszaak in Keulen, die gepleegd zouden zijn door asielzoekers.

Totaal onaanvaardbaar volgens de vrouwenbeweging Intelligent en Seutig (IS). “Dit gaat te ver, er kan met veel gelachen worden maar niet met de kleine Aylan”, aldus Chantal X, woordvoerster van de anonieme vereniging. “Als eerste terreuractie zullen we alle hashtags #JeSuisCharlie verwijderen uit onze Twitter en Facebook accounts. Maar het houdt hier niet mee op. Wij plannen nog meer acties op die kinderhaters en ongevoelige fascisten van Charlie Hebdo. Wanneer we zullen toeslaan, zeggen we nog niet, maar de cartoonisten kunnen vanaf nu beter met één oog open slapen. Dit zal het ergste zijn wat zo ooit hebben meegemaakt.”

Intelligent en Seutig (IS) is een vrouwenbeweging van jonge Westerse blanke vrouwen die in het verleden al verschillende kleine aanslagen hebben gepleegd. Hun laatste feit is de brandstichting in de H&M toen de prijs van de BH’s met 5 euro omhoog ging.

Posted in: Olen nieuws