Politie wil Salah lokken met groots fake-evenement

Posted on 23 november 2015 door

28


partyOmdat Salah Abdeslam ondanks heel veel huiszoekingen in Brussel nog steeds op vrije voeten is, besluit de federale politie de zoektocht over een andere boeg te gooien. Ze gaan de voortvluchtige terrorist lokken met een “groots evenement voor liefhebbers van plezier, alcohol, losbandige meisjes, Joden, homoseksuelen en varkensvlees”. Dat evenement zal echter nooit echt plaatsvinden, maar de anti-terreurdienst hoopt dat ze Salah zo in de val kan lokken.

De politie gaat in Brussel pijlen uithangen met daarop de boodschap: “Daar vindt een groot evenement plaats voor veel blanke mensen die houden van plezier, drank, losbandige meisjes, Joden, homoseksuelen en varkensvlees”. De pijlen leiden in werkelijkheid helemaal niet naar een echt evenement, maar naar een cel in de gevangenis Leuven-Centraal. De politie hoopt dat Salah de pijlen tot binnenin de gevangenis zal volgen, om dan net na zijn binnenkomst snel de gevangenisdeur achter zijn rug dicht te trekken. De politie gaat het massa-evenement ook delen op sociale media zodat de voortvluchtige terrorist zeker op de hoogte wordt gebracht.

Van de burgers verwacht de politie dat ze allemaal het spelletje meespelen en doen alsof het evenement echt zal plaatsvinden.

U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.

Posted in: Olen nieuws