Stinkende-preut-machine beschermt vrouwen tegen verkrachting

Posted on 18 september 2014 door

6


De stinkende preut pomp.

De stinkende preut pomp.

Een revolutionair vaginapompje verspreidt een geur van stinkende preut bij dreigend verkrachtingsgevaar.

Het toestel is een klein pompje dat vrouwen in de vagina inbrengen. Sensoren meten continu het stressniveau van de vrouw in kwestie, en bij een extreme angstpiek – bijvoorbeeld bij een aanranding – laat de vaginapomp een krachtig stinkende preutgeur los. “Het basisidee van dit toestel is: wie wil er nu zijn piemel in een stinkende preut stoppen?”, aldus ontwikkelaar en ingenieur Scott Andrews, die zijn inspiratie haalde bij de stinkdieren die een sterk geurend goedje op hun belagers spuiten.”

De methode klinkt hoopvol voor vrouwen die angst hebben van een aanranding, maar er komt ook kritiek. Wat bijvoorbeeld met liefhebbers van stinkende preut? Zij zullen nu immers nog meer geneigd zijn om vrouwen te belagen. En hoe kan een potentiële verkrachter weten dat een meisje een stinkende preut machine draagt? Als hij dat niet weet, zal hij immers toch sowieso toeslaan.

Scott Andrews heeft alvast op die laatste kritiek een antwoord. “We produceren ook armbandjes voor vrouwen, met daarop de boodschap: Opgelet! Ik heb een stinkende preut. Vrouwen kunnen dit dragen om mannen met foute gedachten te waarschuwen. Ook zouden ze op de radio melding kunnen maken dat in een bepaalde regio veel vrouwen een stinkende preut hebben, zoals nu met flitscontroles wordt gedaan. Op die manier zijn mannen alvast meer op hun hoede. Tenslotte is er ook nog de handige stinkende-preut-app op smartphone, die op een kaartje toont of de vrouwen in je buurt al dan niet een stinkende preut hebben.

Posted in: Olen wetenschap