IS-strijders belaagd door geile homo’s

Posted on 1 september 2014 door

9


imageVerschillende strijders van terreurgroep Islamitische Staat (IS) zijn op de Gay Pride van Barcelona belaagd door een bende geile homomannen. Mogelijk liepen de Jihadi’s daarbij onherstelbare psychische schade op.

De Gay Pride is een optocht waarop verschillende subculturen binnen de holebigemeenschap aanwezig zijn. Dit jaar waren er ook strijders van IS op de manifestatie aanwezig. Maar door een misverstand eindigde een leuke dag voor hen toch nog in mineur.’

‘Onze mannen dachten dat de leden van IS bears waren,’ zegt Benny van Maricones Calientes (Bears vormen een subcultuur binnen de homogemeenschap, het zijn stevig gebouwde en behaarde mannen, vaak getooid met een snor en/of baard, red.), ‘daarom gingen meerdere van onze leden bij hen op zoek naar een stevige date.’

De leden van IS werden betast door de geile homomannen, en er werd ook geflirt. Overweldigd door homoliefde dropen de islamisten noodgedwongen af. Meerdere zouden zich achteraf bij een psychiater gemeld hebben.

Klacht
IS overweegt nu om een klacht in te dienen tegen de mannen die hen belaagd hebben. Dat zei hun woordvoerder in Spanje. ‘Het is een schande dat homo’s over het straat kunnen lopen zonder schrik om aangevallen te worden. Dit is het beste bewijs dat de Westerse maatschappij verziekt is’, aldus Abu al-‘Adna.

Op de vraag waarom leden van IS aanwezig waren op de Gay Pride wenste de woordvoerder niet te antwoorden.

Posted in: Olen nieuws