Open VLD zoekt prostituees om regering te vullen

Posted on 24 juli 2014 door

5


Open VLD is dringend op zoek naar prostituees die de partij willen vertegenwoordigen in de Vlaamse en federale regering. ‘We zoeken specifiek het profiel van mensen die hun principes zonder aarzelen opzij zetten wanneer de grote meneren aan het woord zijn, en heel diep willen buigen om een jobke te versieren’, aldus partijvoorzitster Gwendoly Rutten.

De oproep komt er een dag na de vorming van een Vlaamse regering, waarbij Open VLD plots betrokken werd. In die regering zullen de liberalen echter niets te zeggen hebben, maar dat is niet zo heel erg, aldus Rutten. ‘Het belangrijkste is onze werkzekerheid voor de komende jaren. En dat we daarvoor braafjes ons mondje houden en doen wat de grote meneren zeggen, dat vind ik als vrouw maar normaal.’

Open VLD ging de voorbije dagen diep door de knieën om toch maar mee te kunnen doen. Zo braken ze hun verkiezingsbreekpunt dat het Antwerpse Oosterweel moest begraven worden in ruil voor het minder kankerverwekkende Ringland.

Niet alle leden van de partij zijn echter bereid om zich zo hard als hun voorzitster te laten nemen voor een lucratief regeringspostje. ‘Daarom moest gezocht worden naar alternatieve vertegenwoordigers: gewillige mensen zonder mening, die zullen doen wat NVA en CD&V zeggen. Knikken en lachen, meer hoeven ze niet te doen. En zo kwamen we uit bij prostituees. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.’, aldus nog Rutten.

Solliciteren kan via deze website: http://www.openvld.be/?type=meedoen&id=1

Posted in: Olen nieuws