Studio Brussel wordt Donna

Posted on 29 maart 2013 door

14


De populaire radiozender Studio Brussel verandert zijn naam in Donna. Dat is bekendgemaakt bij het begin van de festiviteiten voor de 30ste verjaardag van de zender. Nethoofd Jan Van Biesen wil de zender vernieuwen en aanpassen aan de hedendaagse tijd.

“Studio Brussel is in 30 jaar sterk veranderd. Ze is geëvolueerd van een alternatieve zender naar een zender waar ook Justin Timberlake, Beyoncé of 50 Cent vaak gedraaid worden. Dat was 30 jaar geleden ondenkbaar, maar we moeten mee gaan met onze tijd”, zegt Jan Van Biesen. “En daar past ook een nieuwe naam bij.”

“De merknaam ‘Donna’ is al enkele jaren niet meer in gebruik, zodat we die perfect kunnen recycleren. De nieuwe naam past volledig in onze vernieuwing. Aan de ene kant willen we een zo breed mogelijk publiek aanspreken, en aan de andere kant blijven we ook gedateerde rockmuziek uit de jaren 90 zoals Nirvana grijs draaien. De jaren 90 was ook de tijd waarin Donna bloeide. Een leuke knipoog dus”, zegt een glunderende Jan Van Biezen.