Ondanks bedrog vindt Story-chef nieuw liefdesgeluk

Posted on 25 november 2012 door

6


Frederik De Swaef heeft nieuw geluk gevonden na zijn stormachtig huwelijk.

Er zou een nieuwe liefde zijn in het leven van Frederik De Swaef, hoofdredacteur van het weekblad Story. Eindelijk nog eens een lichtpuntje in het woelige liefdesleven van Frederik. Het zou volgens bronnen wel om een prille liefde gaan.

Frederik De Swaef is klaar met zijn huidige vrouw Natasja. In de omgeving van Frederik en Natasja wil niemand iets kwijt over hun privéproblemen, maar volgens verschillende media zou het koppel gaan scheiden.

Frederik was jarenlang het slachtoffer van ontrouw door zijn flirtzieke ex. Zij zou de bloemetjes regelmatig flink buitenzetten in danstent Carré, terwijl een nietsvermoedende Frederik lange dagen klopt op de redactie.

Frederik vindt troost bij Betty.

Frederik legt zich nu neer bij een echtscheiding. De hoofdredacteur is zelfs bereid om Natasja alles te geven wat ze maar wil, zolang de echtscheiding maar zo snel mogelijk rond is. ‘Frederik wordt hier gek van. Hij wil het afsluiten en doorgaan met zijn leven, samen met zijn nieuwe liefde Betty’, wilde een bron die dicht bij het nieuwe koppel staat wel kwijt. ‘Het begon allemaal als een vriendschappelijk relatie, maar het draaide uit op grote liefde. Dat is toch mooi, zeker met kerst in het vooruitzicht.’

De vrienden van Frederik zouden wel niet helemaal akkoord gaan met de nieuwe relatie. Vooral het feit dat Betty amper drie jaar oud is zorgt voor verontruste reacties. Navraag bij bioloog Dirk Draulans leert ons echter dat men niet van pedofilie kan spreken bij een kalkoen van drie jaar. Kalkoenen zijn immers sneller rijp dan meisjes.