Dikke zussen verwarmen deze winter uw huiskamer

Posted on 3 oktober 2012 door

10


Twee werkloze zussen uit Antwerpen hebben een wel heel speciaal plan om deze winter door te komen. Ze proppen zich momenteel vol met vettig eten in een poging zoveel aan te komen dat ze deze winter geen koud zullen hebben. Ze gaan zichzelf ook aanbieden als ‘levende kachels’.

De zussen kregen het idee nadat netbeheerder Elia eerder dit jaar waarschuwde dat het licht deze winter mogelijk bij een miljoen mensen uitgaat, ten gevolge van problemen met de energiebevoorrading. ‘Wij willen niet wachten tot we zonder verwarming zitten, en nemen nu al onze voorzorgen. Dikke mensen doen het in de vrieskou immers prima met een truitje minder of met de thermostaat een paar graden lager’, aldus zussen Lara en Jenny.

Ook aan hun werklozenbestaan willen de weldra moddervette zussen iets doen. Ze zullen zichzelf aanbieden om bij mensen thuis de huiskamer te komen verwarmen met de lichaamswarmte die ze uitstralen. ‘De gezinnen zullen niet eens merken dat wij er zijn. We gaan gewoon wat in de zetel zitten, of taartjes eten,’ verduidelijken de zussen. ‘Op echt winterse dagen kunnen we tegen een kleine meerprijs eventueel zelfs een sauna creëren door een uurtje op de hometrainer te fietsen.’

En wat na de winter? ‘Moesten we er uiteindelijk niets mee verdienen, dan kunnen we nog altijd de voedingssector een proces aandoen omdat we zo dik geworden zijn.’

U kunt nu al de zussen boeken op hot_lara_and_jenny@yahoo.com. De redactie raadt wel aan om eetbare kindjes onder de vijf kilogram op een veilige afstand te houden.