StuBru lanceert festivalpamper

Posted on 11 juni 2012 door

4


Studio Brussel deelt de komende festivalzomer pampers uit aan de festivalgangers. Nooit meer dure en vuile festivaltoiletten, nooit meer uw welverdiende plaats dicht tegen het podium afstaan omdat de natuur roept.

Veel festivalhangers vinden het enorm vervelend als ze hun plaats vooraan dicht tegen het festivalpodium moeten verlaten om naar het toilet te gaan. Het gevolg van zo’n toiletbezoek is dat je die welverdiende topplaats met prachtig uitzicht verliest, en je telkens opnieuw een weg door de festivalmassa moet drummen om bij het toilet en terug te geraken.

Dat is nu verleden tijd, dankzij een nieuw hebbedingetje dat jongerenzender Studio Brussel komende zomer gaat uitdelen op zo goed als alle festivals: een pamper, in small, medium, large en zelfs extra large. Met de pamper om uw heupen doe je een kleine of grote boodschap gewoon waar je staat, ook als dat middenin de violent pit van Rammstein is.

Na je favoriete optreden, of na een lange festivaldag, verwijder je de pamper eenvoudig en ververs je het door een nieuwe. Op de festivalweides zullen speciale ‘poepvuilbakken’ geplaatst worden. De pampers kosten twee euro per stuk, maar je spaart er uiteraard de dure toiletkosten op de festivals mee uit.