Ben Crabbé begint eigen televisiezenders

Posted on 5 juni 2012 door

4


Goed nieuws voor alle digitale tv-kijkers. Zij mogen binnenkort twee nieuwe zenders in hun basispakket verwelkomen: Ben Crabbé TV en Blokken24.  De nieuwe digitale zenders zijn een initiatief van Ben Crabbé, bekend van radio, televisie, en ver daarbuiten. 

Ben Crabbé kreegt het idee voor een eigen zender na de overname van VT4 door productiehuis Woestijnvis. ‘Op het vernieuwde VT4 wil Woestijnvis kwaliteitsprogramma’s zoals Man Bijt Hond, De Pappenheimers en De Slimste Mens Ter Wereld voor eigen rekening (en niet langer voor de nationale omroep, red.) verder uitmelken’, zegt Ben Crabbé. ‘Zo kreeg ik het idee om dat ook met mijn populaire persoonlijkheid te gaan doen.’

Vanaf september begint Ben Crabbé met zijn productiehuis De Mensen daarom twee nieuwe digitale zenders. Uiteraard is de presentator-drummer zelf het speerpunt van die zenders. Momenteel zijn de programmamakers volop bezig met het draaien van het programma “Ben’s Café”, waarin Ben  HT&D-gewijs moppen tapt met bevriende bekende Vlamingen zoals Walter Grootaers en Sven De Leijer.

Ben Crabbé TV begint uit te zenden vanaf 18u30, met het programma Blokken. Daarna volgen “Vraag het aan Ben”, vol nieuws, duiding en leuke weetjes, “Ben’s Klassiekers”, met oude televisieklassiekers zoals Kapitein Zeppos, omdat de jeugd die volgens Ben is vergeten, “Crabbé’s Cover Club”, waarin Ben Crabbé zijn favoriete rocknummers op geheel eigenwijze covert en “Ben Sport”, met leuke verhalen over de voetbal. Elke avond sluit de zender af met het programma “Late Night With Ben Crabbé”, waarin uw favoriete presentator bekende gasten ontvangt.

Op de tweede zender, Blokken24, zal de klok rond Blokken gespeeld worden. Ben put daarvoor uit een heel rijk archief.