TV Olen Pollst: Is seks in stomagaatje anaal?

Posted on 13 april 2012 door

16


Afgelopen week bereikte ons deze interessante lezersvraag. Hilde (54) onderging begin dit jaar noodgedwongen een stoma-operatie. Nu oppert haar man al enige tijd het plan om het zo ontstane stomagaatje bij wijze van ‘zijsprongetje’ in hun seksleven te betrekken. Normaal staat Hilde – een open minded vrouw – open voor dergelijke voorstellen, alleen is ze dit keer bang dat het voorstel iets te ver gaat. Haar geloof verbiedt immers het hebben van anale seks. Maar gaat het in dit geval wel om anale seks?

De TV Olen redactie zette zich de voorbije week achter het uitpluizen van deze vraag, maar kon tot dusver nog niet tot een besluit komen. Theoretisch gezien gaat het inderdaad om seks in een anus: een stoma is immers een uitgang van de darm in de huid van de buik. Het moet worden aangelegd wanneer de ontlasting het lichaam niet langs de natuurlijke weg kan verlaten. Een poepgaatje dus. Maar in de praktijk kan men dit toch bezwaarlijk anale seks noemen, gezien het ontbreken van een echte kont.

U ziet, TV Olen komt er niet uit. Daarom geven wij u de mogelijkheid om deze vraag te beantwoorden. Via een poll! Het winnende antwoord sturen wij terug naar Hilde. Alvast bedankt!

Volg TV Olen ook op Facebook en Twitter

Posted in: TV Olen Pollst