Minder competente minister dan Schauvliege gevonden op verlaten rots

Posted on 4 maart 2012 door

13


Op een smalle berg in de Stille Oceaan is een persoon gevonden die als minister minder competent zou zijn dan Joke Shauvliege (CD&V). Wetenschappers staan voor een raadsel.

Er werd altijd gedacht dat geen mens ter wereld het als minister slechter zou doen dan huidig Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur Joke Schauvliege. ‘De wegen van de natuur zijn ondoorgrondelijk’, zegt Garreth Davis, de bioloog die dit uitzonderlijke specimen vond. ‘Zo zie je maar dat je mensen nooit te snel mag afrekenen, slechter bestaat altijd.’

Schauvliege verklaarde de hangjongeren vogelvrij, verbood mannen om met veel lawaai op hun vrouw te slaan, voerde een taks op bevroren water in, steunde waterprojecten in Wallonië en complimeteerde een schoenmaker met zijn Oscarnominatie. De persoon die nu op de rots in de  Stille Oceaan werd gevonden, zou deze beslissingen ook genomen hebben, maar maakt daarbovenop ook nog eens regelmatig dt-fouten. Daarom kan zij volgens de wetenschappers als ‘nog erger’ dan Schauvliege beschouwd worden.

Update: Joke Schauvliege laat zich vervangen door chihuahua van Tanja Dexters