Dildozaak of cactuswinkel: wie moet weg?

Posted on 17 februari 2012 door

13


Verwarring troef in de Handelstraat in Olen. Naast een succesvolle dildozaak is onlangs een cactuswinkel geopend. Burgemeester Marcel Bellens (CD&V) eist nu dat één van beide de deuren sluit.

Dildozaak ‘Sticky Rudi’ is meer dan dertig jaar een gevestigde waarde op de handelstraat 8 in Olen, tot recent op nummer 10 cactuswinkel ‘De Prikkende Paal’ werd geopend. Dit tot ongenoegen van zaakvoerder Rudi Stickaert. ‘Mijn zaak is al jaren een doorn in het oog van het stadsbestuur. Die mannekes en vrouwkes van ’t stad vinden regelmatig wel iets nieuws uit om de zaak te kunnen sluiten. Ook nu weer baseren zij zich op een alleenstaand gevalletje, waarbij een verstrooide enkeling de verkeerde zaak binnenstapte.’

Spoeddiensten
Bij Burgemeester Bellens krijgen we een compleet ander verhaal te horen. ’Sinds de komt van De Prikkende Paal vergissen klanten zich voortdurend. De spoeddiensten kunnen de dagelijkse toeloop ondertussen niet meer volgen. Zo kan het niet verder. Het stadbestuur eist daarom dat één van beide zaken de deuren sluit. De bevolking beslist wie. Zo werkt democratie.’Omdat tvolen.be uitgegroeid is tot dé nieuwssite van Olen en de rest van de wereld heeft de burgemeester ons gevraagd dit referendum uit te schrijven. Welke zaak sluiten, hangt bijgevolg van u af. Heeft u reeds een keuze gemaakt? Geef die dan door via onderstaande poll.

Volg TV Olen ook op Facebook en Twitter.