Bericht verwijderd

Posted on 7 februari 2012 door

26


Beste lezers van TV Olen,

Helaas zijn wij genoodzaakt het recente artikel ‘Babygiraf in handen van necrofiele dierenneuker’ van onze blog te verwijderen. Dit op dwingende vraag van Bellewaerde Park.

TV Olen.be is nochtans duidelijk een satirische – of toegegeven absolute nonsense – website. We zouden ons dan ook kunnen beroepen op het recht op vrije meningsuiting, of op het recht op satire. Maar omdat onze redactie bestaat uit niet veel meer dan onnozelaars, die voor het plezier schrijven, en geen zin hebben in dit gedoe, hebben we toch besloten het bericht te verwijderen.

In het volgende bericht vindt u een aangepaste versie van het artikel des duivels. Dit keer – laten we hopen – vrij van potentiële dierenparkcensuur.

_______________________________

Ter informatie. De dwingende brief aan het adres van onze redactie:

Geachte,

Wij stellen vast dat u een flagrant onwaar bericht over de babygiraf van Bellewaerde Park heeft gepubliceerd op tvolen.be.

Wij verzoeken u per kerende om dit artikel onmiddellijk te verwijderen uit al uw publicaties én sociale netwerksites en ons dat te bevestigen uiterlijk tegen 9/2/2012. Na deze datum wordt de stakingsvordering ingesteld door onze raadsman.

Dit alles onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis.

Hoogachtend,

Stefaan Lemey
Directeur Bellewaerde Park

________________________________________________________