Walvissen ondernemen vergeefse evolutiepoging

Posted on 24 januari 2012 door

9


Steeds meer walvissen denken onterecht dat ze hun evolutie naar landdier kunnen forceren. Vermoedelijk liggen mariene missionarissen aan de basis van het vreemde dierengedrag.

De walvissen – vooral grienden, orka’s en potvissen – laten zichzelf aanspoelen op het strand, maar ontwikkelen tot hun eigen ontgoocheling geen poten. Het merendeel van de naïeve walvissen sterft vervolgens een zeer pijnlijke dood.

Vermoedelijk worden de vele mislukte evolutiepogingen veroorzaakt door christelijke missionarissen. Die richten zich bij gebrek aan verloren menselijke zieltjes steeds vaker op het ‘dierenfluisteren’. De geestelijken zouden de walvissen doen geloven dat evolutie een verzinsel van de heidense wetenschap is, en dat enkel de kracht van het gebed hen kan helpen om landdier te worden. 

Helaas komen daarbij dus voortdurend walvissen om het leven. Volgens de missionarissen komt dat omdat de walvissen onvoldoende hun best doen bij het bidden, of omdat hun lichaam bezeten is door de Duivel. ‘Wij als goedgelovigen konden de oceanen zo’n vierduizend jaar geleden verlaten met de hulp van het gebed. Als wij het kunnen, dan die walvissen ook. Het is gewoon een kwestie van voldoende paternosters bidden, achterlijke beesten’, aldus een officiële mededeling van het Vaticaan.

Posted in: Olen wetenschap