Het Slechte Doel tegen constipatie

Posted on 1 december 2011 door

0


Het Slechte Doel, de grote solidariteitsactie van TV Olen, staat dit jaar in het teken van constipatie, samen met hoge bloeddruk wereldwijd de grootste doodsoorzaak bij bankdirecteurs.

De actie vindt plaats van 17 tot en met 23 december en gaat dit jaar door in de Golden Room in Hilton, Antwerpen, of desgewenst via conference call. De peter van Het Slechte Doel is dit jaar CEO of the year Jean-Luc Dehaene.

Traditioneel staat de solidariteitsactie van TV Olen in het teken van een stille ramp. Hoewel constipatie eenvoudig te voorkomen en te genezen is door het eten van groentjes, kunnen we niet verwachten dat hardwerkende helden zoals bankdirecteurs dat ook moeten doen.

Concreet zal Het Slechte Doel het ingezamelde geld investeren in een uitgebreide maaltijd in het restaurant van Peter Goossens, of in de aankoop van evenveel pakketjes van de sterrenchef in Delhaize.

Steun nu alvast Het Slechte Doel op Facebook. Per bijkomende fan transfereert onze vaste partner Igor Stradivoski vijf euro van een bedelaar naar het Fonds voor Geconstipeerde CEO’s.

Het Slechte doel – want onderscheid moet er zijn.

Posted in: Olen nieuws